Mega Fortune gokkast


mega fortune gokkast

De Mega Fortune gokkast is één van de bekendste jackpot slots. Deze gokkast van Netent staat gegarandeerd voor miljoenen prijzen! Er zijn 3 verschillende progressieve jackpotten te winnen op de gokkast Mega Fortune. De rapid jackpot, major jackpot en de mega jackpot. De mega jackpot kan oplopen tot miljoenen euro’s.

Hoe werkt de Mega Fortune gokkast?

Hier is de Mega Fortune gokkast gratis te spelen. Je krijgt 5000 euro speeltegoed. Mocht je al je geld verliesen dan herlaad je de pagina opnieuw. Je zal zien dat er dan opnieuw 5000 euro speeltegoed is om mee te spelen.

De gokkast Mega Fortune wordt gespeeld met maar liefst 25 verschillende winlijnen. De limousine symbolen zijn het meeste waard. Naast de gewone symbolen kom je ook nog speciale symbolen tegen. Dit zijn de bonus symbolen, scatter symbolen en de wild symbolen.

De wild symbolen vervangen alle andere symbolen op de gokkast. Daarnaast geven de wild symbolen ook nog een extra prijs wanneer je met 2 of meer wild symbolen een winnende combinatie maakt. 5 wild symbolen zijn goed voor wel 10000 munten!

De scatter symbolen komen voor op alle rollen. Bij 3 of meer scatter symbolen worden de gratis spins geactiveerd. Je kiest één van de scattar symbolen en hierna krijg je te zien hoeveel free spins je krijgt en wat de multiplier zal zijn. Tijdens de free spins geven 2 scattar symbolen op de rollen extra free spins of een hogere multiplier.

De bonussymbolen komen ook voor op alle 5 de rollen van de Mega Fortune videoslot. Bij 3 of meer bonus symbolen op een winlijn wordt het bonusspel actief. Het bonusspel bestaat uit een rad wat rond draait. Hier zijn mooie prijzen te winnen. Ook zijn de drie verschillende jackpotten te winnen. Stopt het rad op een jackpot dan zal deze direct aan je worden uitgekeerd!