Hall of Gods gokkast

De bekende videoslot Hall of Gods is enorm populair onder online gokkers. Dit komt mede door de 3 progressieve jackpots die er aanwezig zijn. Op de Hall of Gods gokkast vind je een mini hall of gods gokkastjackpot, midi jackpot en een Mega jackpot. De gokkast Hall of Gods behoort tot één van de populairste jackpot slots.

Hoe werkt de Hall of Gods gokkast?

De Hall of Gods gokkast is op deze pagina geheel gratis te spelen. Je kan de gokkast zo vaak en lang gratis spelen als je zelf wilt. De gokkast Hall of Gods heeft 20 verschillende winlijnen. Tevens zijn er wild symbolen, scatter symbolen en bonus symbolen te vinden op deze gokkast.

De wild symbolen vervangen alle andere symbolen op de rollen van de gokkast. Deze wild symbolen komen alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Wanneer er een wild symbool verschijnt zal deze uitklappen en de gehele rol bedekken. Hiermee zijn dan ook enorme winsten te behalen wanneer er op alle 3 de rollen wild symbolen staan.

De scatter symbolen kunnen voorkomen op alle 5 de rollen. Vanaf 3 symbolen krijg je 10 gratis draaibeurten. Bij 4 scatter symbolen krijg je 15 gratis draaibeurten en bij 5 scatter symbolen krijg je maar liefst 20 gratis draaibeurten. Tijdens de gratis draaibeurten worden alle winstcombinatie maal 3 vermenigvuldigd.

De 3 bonus symbolen komen voor op de laatste 3 rollen van de Hall of Gods videoslot. Bij 3 bonus symbolen start het bonusspel. Tijdens het bonusspel moet je schilden met een hamer kapot slaan. Het is hier de bedoeling om 3 dezelfde muntwaardes bij elkaar te sprokkelen. Wanneer je 3 dezelfde muntwaardes hebt verzameld krijg je deze uitgekeerd.

Tijdens het bonus spel is het ook mogelijk om één van de jackpotten te winnen. Vind je 3 identieke jackpot symbolen dan win je de jackpot die hier bij hoort.